top of page

I Oslo Pianoskole har vi en enkel prismodell. Vi gir deg konkurransedyktige priser, og et innhold i toppklasse! Som elev hos oss kan du velge mellom 2 betalingsplaner:

Type plan
Pris per pianotime
Flex
569kr per pianotime
Semesterplan
512kr per pianotime (10% rabatt)

Både semesterplan og flex faktureres 1 gang i måneden.

Semesterplan: Dette er vårt mest populære alternativ, da det gir deg muligheten til å binde deg til et semester av gangen med en ekstra fordel av 10% rabatt på pianotimene. Mange av våre pianoelever går hos oss flere semestre på rad, og vi anbefaler dette alternativet dersom du har intensjoner om å fullføre minst ett semester. Vårt høstsemester strekker seg fra august til midten av desember, mens vårsemesteret varer fra januar til midten av juni. 

Flex: For de som foretrekker økt eksibilitet, tilbyr vi vår flex- plan med kun 1 måneds binding. Dette alternativet gir deg friheten til å avslutte når du ønsker, men det kommer med en liten økning i prisen per pianotime. Med 1 måneds binding, forstås det at du må fullføre undervisningen innen utgangen av påfølgende måned etter oppsigelse. For eksempel, hvis du sier opp den 12. september, avsluttes medlemskapet ved utgangen av oktober.

PRISER

bottom of page