OM OSS

Hei, og velkommen til Oslo Pianoskole!

Antageligvis har du kommet innom denne siden fordi du ønsker undervisning i piano. Da har du kommet på rett plass! Her vil du få undervisning i klassisk, jazz, pop, rock, elektronisk musikk, og det meste i mellom. Det er ingen aldersgrense hos oss - vi har elever med et aldersspenn på 6 - 70 år.

I Oslo Pianoskole er vi opptatt av å se hver enkelt elev, og tilpasse undervisningen deretter. Det er viktig for oss at undervisningen alltid er morsom og engasjerende, samtidig som det holder et høyt faglig nivå slik at læringsutbyttet for eleven blir maksimalt.

Vi tilbyr 3 ulike alternativer for påmelding; Fast elev, booking og nettundervisning. Vi ønsker å være en aktuell og relevant skole for alle og enhver, og håper at en av disse alternativene passer godt for deg.

Har du spørsmål eller bare ønsker å ta kontakt, vil vi gjerne høre fra deg!

HVOR?

Undervisningen skjer på Øvingshotellet i Oslo. Det ligger sentralt på Schous plass i Oslo og består av 49 lydisolerte øvingsrom i forskjellige størrelser. Dette er behagelige rom med akustisk piano installert. Her er alt lagt til rette for gode undervisningstimer!

Adresse: Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

HVEM?

På pianotimene vil du få undervisning av Fred-Håkon Klausen (27). Dette er grunnen til at akkurat han er lærer hos oss:

Lang og bred erfaring som pianolærer i private settinger, og som ansatt i andre skoler! Noen av de skolene han har erfaring fra er; Sivertsen Pop&Jazz, Muno, Bekkelaget bandskole og Poprommet.

God erfaring med å undervise elever i alle aldre.

5-årig musikkutdannelse fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate og Norges Musikkskole.

Mestrer et bredt spekter av sjangre. Underviser i blant annet; jazz, pop, klassisk, gospel, soul, country og elektronisk musikk.

Lang erfaring med synther, lyddesign, musikkproduksjon og softwareprogram som Ableton og Mainstage. Underviser i dette dersom det er ønskelig.

HJELP