top of page

Digital undervisning

smartmockups_kmanbcdw.png

Oslo Pianoskole tilbyr digital pianoundervisning via Zoom! Vi har i løpet av 2020 og starten av 2021 sett at digitale pianotimer i praksis fungerer like godt som tradisjonell fysisk undervisning. Det byr til og med på noen fordeler :) Du kan teste det ut helt gratis ved å bestille en 30 minutters prøvetime.  

Finn ut mer

Slik fungerer det

Teknologien har kommet langt, og det er nå fullt mulig å gjennomføre pianotimer over nett med høy kvalitet! Undervisningen kan gjennomføres på laptop, mobil eller pad, og du vil få tilsendt en zoom-link i forkant av din time. På timen kan du både se læreren din og pianoet som blir spilt på. Zoom undervisning gir også deg som elev 2 store fordeler:

Gjør opptak: Du har muligheten til å gjøre opptak av hele eller deler av undervisningen. Bare trykk på "opptak"-knappen mens undervisningen foregår, så vil videoen bli lagret lokalt hos deg, og du kan se den igjen så mange ganger du ønsker. 

2 stk Piano: Det at elev og lærer har hvert sitt piano har vi erfart at er en overraskende hyggelig fordel. Under fysisk undervisning er det kun ett piano tilgjengelig, og det blir mye veksling av plass underveis. Over nett slipper vi dette, noe som gjør at dynamikken mellom lærer og elev flyter ekstra godt!   

Slik fungerer det

Du trenger ikke mye utstyr. Det er kun 3 ting som er nødvendig:

  1. Skjerm: Vi anbefaler at du bruker en laptop eller pad, men det er også fullt mulig å gjennomføre undervisningen med smarttelefon

  2. Zoom: Dette er appen vi bruker for å holde pianoleksjonene. Zoom er gratis, og hvis du ikke har det allerede, vil det bli automatisk lastet ned når du deltar på din første pianotime.

  3. Piano: Dette er ikke en absolutt nødvendighet, men vi anbefaler at du har et piano for å få mest mulig ut av din pianotime. Det kan være både akustisk og elektronisk.

Hva trengs av teknisk utstyr?

Har du noen spørsmål til hvordan pianotimer over Zoom foregår vil vi gjerne høre fra deg! Bare still spørsmålet i kontaktskjemaet nedenfor.

Takk for din melding! Vi svarer deg innen 24 timer alle ukedager.

Har du noen spørsmål?

bottom of page