SPØRSMÅL & SVAR

Ofte stilte spørsmål

Øvingshotellet

Er det mulig å parkere utenfor øvingshotellet?


Det er dessverre ingen parkering tilknyttet øvingshotellet! Det er derimot sykkelparkering rett ved inngangsdøren og trikkestopp med 2min gåavsand. Det er også mulig å parkere ved flere p-plasser og p-hus i nærheten.
Hvordan vet jeg hvilket rom undervisningen skjer på?


Rett ved inngangspartiet er det en tavle der det står navn på alle de ulike skolene som har undervisning på Øvingshotellet. Se etter Oslo Pianoskole, så finner du romnummer der. Hvis det ikke står noe på tavlen kan du høre med de som sitter i resepsjonen.

Nettundervisning

Hva slags utstyr trenger jeg?


Du trenger ikke mye utstyr :) Det er kun 3 ting som er nødvendig: 1. Skjerm: Vi anbefaler at du bruker en laptop eller pad, men det er også fullt mulig å gjennomføre undervisningen med smarttelefon 2. Zoom: Dette er appen vi bruker for å holde pianoleksjonene. Zoom er gratis, og hvis du ikke har det allerede, vil det bli automatisk lastet ned når du deltar på din første pianotime. 3. Piano: Dette er ikke et en absolutt nødvendighet, men vi anbefaler at du har et piano for å få mest mulig ut av din pianotime. Det kan være både akustisk og elektronisk.
Er det mulig å avbestille en booking?


Ja, absolutt! Hvis du finner ut at du ikke har mulighet til å benytte deg av timen likevel, kan du avbooke eller flytte din time ved å sende en mail til oss senest 24 timer i forkant.
Hva skjer etter at jeg har gjort en booking?


Du vil få en bekreftelse på mail med alle dine booking-detaljer + en kvittering. Utover det skjer det ikke noe mer før den dagen du har pianotime.
Hvor finner jeg mer info?


Vi har laget en video der vi går litt mer inngående gjennom hele prosessen fra booking til gjennomføring av selve timen. Ta en titt :)

Betaling & Priser

Hva er prisen for undervisning?


Nedenfor er en fullstendig oversikt over pris: Ukentlig undervisning på Øvingshotellet: 45 minutter: 569kr per undervisning 30 minutter: 449kr per undervisning * De som velger ukentlig undervisning i 45min og binder seg for et helt semester av gangen får 10% rabatt. Da er det 512kr per time som gjelder Nettundervisning: 35 minutter: 399kr per undervisning. NB! For de som benytter seg av nettundervisning eller booking, brukes vår booking-kalender til å bestille enkelttimer.

Påmelding

Hvilket påmeldingsalternativ bør jeg velge?


Det skjønner vi godt at du lurer på! Her har du en video som forklarer hva som inngår i de ulike alternativene. Forhåpentligvis vil det være lettere å velge etter du har sett den :)