PIANOTIMER SOMMEREREN 2022

Oslo Pianoskole holder åpent i sommer! Få 3 uker med profesjonell veiledning og undervisning på piano. Du vil få tett oppfølging fra din lærer, og en tydelig plan for veien videre!

3 uker | 11-29 juli

Skreddersydd undervisning

Profesjonell veiledning

Hva får du disse 3 ukene?

Skreddersydd undervisning

Ønsker du å lære en konkret sang? Vil du bli bedre på akkorder? Eller kanskje du ønsker å improvisere litt? Vi skreddersyr undervisningen etter dine ønsker og behov disse 3 ukene!

3x pianotimer sammen med lærer

Du vil få 1-1 undervisning sammen med din pianolærer 3 ganger i løpet a denne perioden. Du kan enkelt velge et tidspunkt som passer for deg i vår booking-kalender + velge mellom å ha undervisningen fysisk (på Øvingshotellet i Oslo) eller digitalt over Zoom.

Profesjonell veiledning

Du vil få profesjonell oppfølging og veiledning alle ukene. Du kan kommunisere med din pianolærer mellom pianotimene, og vil få en tydelig plan for veien videre mot slutten av perioden.

BONUS! Tilgang til kurs (tidsbegrenset)

Hvis du melder deg på før 12.juni vil du få 2 av våre populære nettkurs med på kjøpet. Det er både et kurs i musikkteori, og et introduksjonskurs i jazzpiano. Kursene vil være dine for alltid!

Hvorfor ta pianotimer hos oss?

Hør hva våre elever har å si

268-avatar-man-outline.png

Petter Hannevold | 34 år

"Jeg har vært elev i Oslo Pianoskole et par semestre som voksen elev, og kommer til å fortsette fremover! Jeg gleder meg til hver eneste pianotime. Oslo Pianoskole kan anbefales!"

Kjøp nå - spar 1899kr!

Hvis du melder deg på sommerundervisning før 12.juni, får du både rabattert pris på undervisning og 2 nettkurs i piano med på kjøpet.

3x pianotimer sammen med lærer (verdi 2350kr)

Tilgang til nettkurs i musikkteori (verdi 899kr)

Tilgang til nettkurs i jazzpiano (verdi 599kr)

Total verdi: 3.848kr

Din pris: 1.949kr

Denne dealen vil forsvinne 12.juni, eller når alle plassene er fylt opp (noe som erfaringsmessig skjer raskt). Kjøp idag for å sikre deg en plass mens tilbudet gjelder!

Spørsmål og svar