VI HOLDER ÅPENT I SOMMER!

Oslo Pianoskole holder åpent for undervisning i 4 uker denne sommeren. De aktuelle ukene er; Uke 28, 29, 30 & 31. Etter påmelding, finner du sammen med pianolærer ut av et ukentlig tidspunkt som passer godt for undervisning. I løpet av disse ukene vil du få: 

Skreddersydd opplegg etter dine ønsker, ambisjoner og mål.

Ukentlig oppfølging og inspirasjon av dyktige lærere.

50% avslag på vår kursplattform med steg-for-steg videokurs innenfor temaer som musikkteori og jazzpiano

Tilgang til vår mobil-app der du blant annet kan kommunisere med din lærer, og holde deg oppdatert på hva som skjer i Oslo Pianoskole.

PÅMELDING

ANNEN NYTTIG INFO:

Hva koster undervisningen?


Pris per pianotime i 45 minutter er 512kr. Du betaler kun for det antallet med undervisningstimer du ønsker å ha i løpet av disse 4 ukene. Her er en fullstendig oversikt: 1 pianotime: 512kr 2 pianotimer: 1024kr 3 pianotimer: 1536kr 4 pianotimer: 2048kr
Hvor lenge varer hver enkelt pianotime?


Pianotimene varer i 45 minutter.
Må jeg melde meg på alle de 4 ukene, eller er det mulig å velge bare noen?


Det er fullt mulig å velge :) I påmeldingsskjema på denne siden, kan du selv huke av for hvilke av de 4 ukene du ønsker å ha undervisning på.
Hvor skjer undervisningen?


Undervisningen skjer på Øvingshotellet i Oslo. Det ligger sentralt på Schous plass i Oslo og består av 49 lydisolerte øvingsrom i forskjellige størrelser. Dette er behagelige rom med akustisk piano installert. Her er alt lagt til rette for gode undervisningstimer!