Få en gratis prøvetime!

Hva får du som elev hos oss?

Hvis du er fornøyd med prøvetimen og ønsker å bli fast elev hos oss, er din pianoutvikling i trygge hender! Nedenfor finner du en liste med alle fordelene du har som elev hos Oslo Pianoskole:

Skreddersydd opplegg etter dine ønsker, ambisjoner og mål.

Ukentlig oppfølging og inspirasjon fra dyktige lærere.

Full tilgang (gratis) til vår kursside med steg-for-steg videokurs innenfor temaer som musikkteori og jazzpiano

Tilgang til vår mobil-app der du blant annet kan kommunisere med din lærer og andre medelever, i tillegg til å holde deg oppdatert på hva som skjer i Oslo Pianoskole. Du har også tilgang til de ulike videokursene i appen vår.

En liten gave fra oss

Har du noen gang lurt på hva som skal til for at du skal oppnå ditt fulle potensiale som pianist? Et lite stikkord er at hvordan du tilbringer øvingstiden din har mye å si! Vi har derfor satt sammen en enkel guide for deg med tips og triks til hvordan du kan øve for å bli en mester på piano! Bare trykk på knappen nedenfor for å laste den ned :)

Hvorfor spanderer vi første time?

I Oslo Pianoskole ønsker vi at så mange som mulig skal få oppleve gleden av å kunne spille piano! Vi vet at det er mange der ute som går med en drøm om å kunne spille favorittlåten sin, akkompagnere seg selv, improvisere, underholde, få bedre teknikk, ta opp igjen gamle kunster +++! Vi både KAN og VIL hjelpe deg med alt dette! Derfor ønsker vi også å spandere den første timen. Hvis du er en av de som ønsker å lære deg piano, vil vi veldig gjerne hjelpe deg på veien!