top of page

Få en gratis prøvetime!

Hva får du som elev hos oss?

Hvis du er fornøyd med prøvetimen og ønsker å bli fast elev hos oss, er din pianoutvikling i trygge hender! Nedenfor finner du en liste med alle fordelene du har som elev hos Oslo Pianoskole:

Skreddersydd undervisning

Som elev på Oslo Pianoskole vil du få skreddersydd opplegg og undervisning etter dine ønsker, ambisjoner og mål! Du vil få tett oppfølging hver uke og hjelp til å nå dine mål raskere.

Tilgang til kursplattform

Som elev får du tilgang til den norske kurs-plattformen Spill Piano. Her finner du spennende og motiverende kurs for enhver smak. Du kan blant annet lære å spille spesifikke sanger, eller du kan ta et dypdykk i større temaer, som feks musikkteori.

Mobil-app

Du får tilgang til vår mobil-app der du blant annet kan kommunisere med din lærer og andre medelever, i tillegg til å holde deg oppdatert på hva som skjer i Oslo Pianoskole. Du kan også gjennomføre de ulike videokursene i appen vår.

Har du noen gang lurt på hva som skal til for at du skal oppnå ditt fulle potensiale som pianist? Et lite stikkord er at hvordan du tilbringer øvingstiden din har mye å si! Vi har derfor satt sammen en enkel guide for deg med tips og triks til hvordan du kan øve for å bli en mester på piano! Bare trykk på knappen nedenfor for å laste den ned :)

Hvordan øve som en mester mringer .png

En liten gave til deg!  

Hvorfor velge oss?

Hør hva våre elever har å si 

268-avatar-man-outline.png

Petter Hannevold | 34 år

"Jeg har vært elev i Oslo Pianoskole et par semestre som voksen elev, og kommer til å fortsette fremover! Jeg gleder meg til hver eneste pianotime. Oslo Pianoskole kan anbefales!"

Hvorfor spanderer vi første time?

I Oslo Pianoskole ønsker vi at så mange som mulig skal få oppleve gleden av å kunne spille piano! Vi vet at det er mange der ute som går med en drøm om å kunne spille favorittlåten sin, akkompagnere seg selv, improvisere, underholde, få bedre teknikk, ta opp igjen gamle kunster +++! Vi både KAN og VIL hjelpe deg med alt dette! Derfor ønsker vi også å spandere den første timen. Hvis du er en av de som ønsker å lære deg piano, vil vi veldig gjerne hjelpe deg på veien!

bottom of page