Videokurs

INTRODUKSJON TIL JAZZPIANO!

Kursoversikt

Dette er et introduksjonskurs i jazzpiano! I løpet av dette videokurset vil du steg-for-steg bli ledet gjennom alle de viktig elementene du trenger for å lykkes som jazzpianist. Du vil blant annet lære om kvintsirkelen, improvisasjon, rytme, 251 progresjonen og utvidede akkorder. Hvis du går med en drøm om å kunne "jazze" litt på piano, har du med andre ord kommet til rett sted!

Hva kommer du til å lære?

Innhold

TEMA 1 - Grunnleggende jazzlære


Video 1 - Introduksjon til grunnleggende jazzlære Video 2 - Rytme Video 3 - 2.5.1 progresjonen Video 4 - Kvintsirkelen
TEMA 2 - Utvidede akkorder


Video 1 - Introduksjon til utvidede akkorder Video 2 - "So what" Video 3 - 9, 11 og 13 akkorder Video 4 - Utvidede akkorder i alle tonearter
TEMA 3 - Improvisasjon


Video 1 - Introduksjon til improvisasjon Video 2 - Akkordtoner og frasering Video 3 - Improvisasjon utenfor akkordtonene Video 4 - Taffelpiano

 

En liten smakebit...

Sniktitt

Er du nysgjerrig på hvordan kurset ser ut på innsiden? Det skjønner vi godt! Vi vil at du skal være trygg på at dette kurset er rett for deg, og vil derfor gi deg en liten smakebit fra en av videoene i kurset. Nedenfor finner du et lite utdrag fra temaet utvidede akkorder :)

LÆR DEG JAZZPIANO I DAG

Det er GØY å spille jazzpiano! Når du begynner å forstå hvordan du kan lage spennende og "jazzete" akkorder, bruke kvintsirkelen og 2-5-1 progresjonen - ja, da er det lett å bli hekta! For ikke å snakke om improvisasjon. Erfaringsmessig er dette et tema som folk opplever mye glede og mestring innenfor. Det å forstå hvordan man kan holde en interresant pianosolo over tid, er for mange en skikkelig A-ha opplevelse! Vi håper derfor du har lyst til å sjekke ut dette steg for steg kurset, der du vil bli gitt alle nøklene du trenger for å komme i gang som jazzpianist!